Voor jou

Dit is een bericht voor jou. Omdat je het misschien lastig hebt met:


Dit bericht is ook voor jou als je je in het leven door iets anders belemmerd voelt. Of als je niet zozeer vastloopt of worstelt, maar vindt dat nú het moment is om meer tijd voor jezelf te nemen. Om te kijken waar je staat, om te zien waar je naartoe wilt. Te onderzoeken wat er voor jou echt toe doet en in lijn daarvan de stappen te zetten die je leven verrijken.

Misschien kun je bij bovenstaande wel wat hulp gebruiken van iemand die hierin met aandacht naast je staat. Die je ziet en hoort.

Heel graag wil ik met jou, vanuit gelijkwaardigheid en zonder oordeel, kijken naar het leven dat jij voor ogen hebt en naar de obstakels die je op je weg tegenkomt. Kijken naar belemmerende gedachten, gevoelens en overtuigingen. Ik wil je helpen om daar met een flexibele manier mee te leren omgaan. Zodat er ruimte ontstaat om (weer) volop te gaan voor wie en wat echt belangrijk voor je is.

Hoe? Dat kun je hier lezen.
Maar in ieder geval coach ik je met een milde blik naar wie jij bent, een blik die ik jou ook toewens. Je hoeft daarin namelijk niet ‘gefikst’ te worden. Jij en jouw klachten zijn zo normaal als het leven zelf.

Rikke Kjelgaard, een Deense ACT-therapeute, maakte onderstaande video waarin allerlei collega-therapeuten, bekende ‘ACT-goeroe’s’, heel open hun eigen belemmerende overtuigingen over zichzelf delen. Een mooi voorbeeld van gedeelde menselijkheid. Dat ieder van ons worstelt met ongewenste gedachten en gevoelens.